Pompieri din patru judete se intrec la Timisoara!

În perioada 26 – 28 iulie 2017, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș va organiza Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență – etapa a III-a, faza zonală.

La acest concurs vor participa echipe profesioniste din cadrul inspectoratelor județene, din județele Arad, Alba, Bihor, Hunedoara și Timiș.

Programul după care se va desfășura concursul:

În data de 27.07.2017, începând cu ora 09:00, se va desfășura festivitatea de deschidere a concursului și prezentarea loturilor sportive. Festivitatea va fi urmată de Prima probă a concursului „Scara de fereastră”. Aceste activități se vor desfășura la Detașamentul de Pompieri Lugoj, str. Făgetului, nr. 150.

Tot în data de 27.07.2017, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura Proba a doua – „Pista cu obstacole pe 100 m”.În data de 28.07.2017, începând cu ora 09:00, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura Proba a treia – „Ștafeta 4×100m”. La ora 12:00, pe terenul mic, de lângă Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, se va defășura ultima probă de concurs – „Desfășurarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

După finalizarea celor 4 probe de concurs, se va desfășura Festivitatea de premiere și închidere oficială a concursului, pe Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here