Lugojul are un primar turnător, plimbăreţ şi habarnist!

Claudiu Alexandru Buciu, noul primar din Lugoj, a devenit cunoscut publicului larg dupa ce a dat șpăgi consilierului lui Sorin Oprescu, Solomon Wiegler, apoi a devenit turnător la DNA și i-a sifonat pe toți pentru a scapa basma curata.

In cele sapte luni de cand a fost ales primar, Buciu nu a reusit sa faca nimic pentru lugojeni. Cu toate acestea turnatorul Buciu este tot in campanie electorala si in ziua de astazi si arunca cu acuze in stanga si in dreapta, pentru a masca propriile nerealizari. De mai bine de o luna, Buciu alarmeaza lugojenii ca vor ramane fara apa potabila. Asta pentru ca societatea Meridian 22 are datorii la operatorul de energie electrica, iar dupa spusele primarului sifon se va sista furnizarea energiei electrice.  In realitate lucrurile stau altfel… iar Buciu ori este habarnist, ori este rau intentionat.

Electrica Furnizare, societatea care are contract cu Meridian 22 nu poate opri furnizarea energiei electrice in urmatoarele 30 de zile, iar aceasta situatie ar putea fi prelungita la infinit din cauza pandemiei de COVID19. Cu toate acestea, Buciu alarmeaza lugojenii ca vor ramane fara apa la robinet. Cel mai probabil primarul oportunist vrea sa pozeze intr-un primar salvator si sa anunte lugojenii luna de luna ca a obtinut o noua amanare de plata. In realitate, compania care furnizeaza energia electrica nu poate sista prin lege acest serviciu atat timp cat in Romania inca mai este COVID19.

Contactat telefonic primarul Claudiu Buciu a declarat pentru Gazeta din Vest ca exista o notificare prin care compania de electrificare va sista furnizarea energiei electrice catre Meridian 22, iar lugojenii vor ramane fara apa la robinete. Intrebat daca poate arata aceasta somatie, Buciu a devenit „fetita mare” si a spus „nu am acordul celor cu care avem contract”, uitand insa ca in urma cu cativa ani a dat pe goarna pentru a scapa de puscarie.

„Avem o somatie de deconectare a serviciilor pentru data de 21 iunie, nu stiu sa va spun ce se va intampla dupa aceasta data„, a declarat Claudiu Buciu.

Pana in prezent, Buciu nu a facut nimic pentru lugojeni. Noul edil a fost mai mult plecat in momentul in care lugojenii erau in stare de alerta, iar la revenirea in tara acesta intra in carantina. Asa se face ca de la preluarea mandatului si pana in prezent, zilele lui la primarie pot fi numarate pe degete.

Cel mai probabil si peste 2-3 ani Buciu va vorbi tot despre PSD si tot despre fosta administratie care a lasat datorii, iar el nu poate sa isi duca „maretele” proiecte la bun sfarsit din lipsa banilor. Grav este ca la mijloc sunt doar lugojenii care au crezut intr-un om care a dovedit ca pentru el Primaria Lugoj este o palarie prea mare. Lugojenii nu pot fi acuzati de nimic, asta pentru ca o situatie asemanatoare este si la Timisoara, acolo unde timisorenii sunt deja satui de Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.