Alături de însoțitori, copiii sunt invitați, timp de 10 zile, să descopere lumea astronauților, sistemul solar și mai ales planeta Marte. Lumea din afara Pământului va putea fi exploratăinteractiv de cei mici în cadrul expoziției educative „First Kids on Mars”, care se va desfășura la Iulius Town, în perioada 7-16 martie.

Cei mici vor învăța informații noi și prețioase cu ajutorul unor elemente de butaforie și a tehnologiilor moderne. În centrul atenției va fi planeta Marte, într-un circuit care le va rămâne întipărit în minte copiilor. În cadrul expoziției care se desfășoară în zona magazinului Intersport din Iulius Mall, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar.

În cadrul „First Kids on Mars”, copiii vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte. Mai mult, curioșii vor descoperi cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care va simula o satație spațială. Folosindu-se de robotul Curiosity și de realitatea augmentată, organizatorii le vor prezenta celor mici planetele. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Prețul unui bilet este de 15 lei de persoană, iar în cazul grupurile de minimum 10 persoane, prețul este de 10 lei de persoană.

Programările se pot face la numărul la telefon 0746 994 442, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Articolul precedentTimișorenii, așteptați în acest sfârșit de săptămână la două evenimente de tradiție, la Muzeul Satului – Festivalul Culinar Multietnic și Roadele Toamnei
Articolul următorForum internațional de afaceri! Reprezentanți ai Cehiei, Rusiei, Greciei și României, se întâlnesc la Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.