Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița au intervenit de urgență, azi-noapte, cu un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere și un echipaj SMURD, la un incendiu care a cuprins o anexă (adăpost de păsări) a unei case din cartierul Câlnic, municipiul Reșița, foc care amenința să se extindă la întreaga gospodărie, din fericire neînregistrându-se victime omenești.

Salvatorii au intervenit rapid și au localizat incendiul în cel mai scurt timp, împiedicând astfel propagarea acestuia la întreaga gospodărie și salvând bunuri în valoare de aproximativ 200.000 lei. Din păcate, în urma incendiului, toate cele 40 de păsări aflate în adăpost au pierit, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică.

Cel de-al doiea incendiu, anunțat în jurul orei 05.40, la care au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, a fost la un sălaș de animale (aprox. 40 mp) de pe raza localității Rusca Teregova, în momentul izbucnirii incendiului neaflându-se niciun animal în adăpost.

In urma incendiului, adăpostul a ars în totalitate, 80 de baloți de paie, 1 balotieră, 80 mp de tablă și 3 mc de cherestea, aflate în interiorul acestuia, fiind distruse și ele de incendiu, cauza probabilă a incendiului fiind acțiune intenționată.

Articolul precedent3 lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre creșterea copilului tău
Articolul următorÎncepe o nouă campanie de colectare deșeuri periculoase în zona 0 Ghizela

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.