Mai sunt 10 zile până la Timişoara Air Show 2017!

Se apropie cu paşi repezi cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării! Evenimentul organizat de Aeroportul Internaţional Timişoara se află la a IV-a ediţie şi va avea loc peste numai 10 zile, în 10 iunie, de la ora 19.00.

Programul va conţine o mulţime de surprize, spectatorii vor putea admira la apusul soarelui măiestria piloţilor. Vor evolua piloţii de la Forţele Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Formaţia ASALT va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan din România, sub numele Skybolt of Romania. În plus, Iacării Acrobaţi vor evolua alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer.

La final, spectatorii vor putea asista la un concert rock clasic, ascultând cele mai tari hituri AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

Administraţia aeroportului organizează a patra ediţia evenimentului Timişoara Air Show şi putem spune că am reuşit să reînviem o tradiţie în zona de vest a ţării, cea a spectacolelor aeriene. Anul acesta am dorit să să evităm orele prânzului, când temperaturile sunt extrem de ridicate şi am decis să începem evenimentul după-amiaza, iar piloţii au promis şi ei că vor pune la punct un spectacol antrenant”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Accesul spectatorilor este gratuit şi va fi permis de la ora 18.00. Se va asigura o parcare de peste 3000 de locuri în apropierea evenimentului, iar şoferii vor fi direcţionaţi pentru a nu fi blocat traficul în cursul serii. De asemenea, se va putea ajunge direct în parcarea aeroportului cu mijloacele de transport în comun (autobuze RATT). În interiorul aeroportului, vor fi puncte de desfacere pentru alimentaţie publică, astfel încât toţi cei prezenţi la eveniment vor putea găsi la faţa locului mâncare şi băuturi răcoritoare.

Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituţii publice şi societăţi comerciale. Toate informaţiile sunt accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.