Manipulatorul Cosmin Sorban vrea sa induca pe toata lumea in eroare!

Cosmin Sorban, acționarul majoritar de la Smartfit simte că îi fuge pământul de sub picioare și încearcă disperat pe orice cale să arunce pisica moartă în curtea fostului prieten Răzvan Irimescu. Ieri Sorban a lansat acuzații extrem de grave și nefondate la adresa fostului partener de afaceri. Manipulatorul Sorban a încercat să păcăleasca pe toată lumea afirmând că incendiul de la Smartfit 1 a fost unul comandat. În  realitate, un client al sălii de fitness, la saună, a pus din greșeală ulei de eucalipt pe rocile încinse. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Gazetadinvest.ro că bărbatul nu a fost nici un moment suspectat. Pur și simplu acesta a făcut o greșeală, dar cercetările continuă.

Cosmin Sorban a picat in penibil

Chiar dacă știa că nu are dreptate, Sorban a aruncat cu acuze în stânga și în dreapta. Asta poate și pentru faptul că instanța nu a aprobat falimentul Smartfit și, chiar mai mult, tot instanțele judecătorești au stabilit că acesta nu mai este în stare să administreze firma mai sus amintită.

In această după-amiază, sala Smartfit de pe bulevardul Cetății din Timișoara a fost incendiată, cel mai probabil la comanda unei persoane care a vrut să discrediteze afacerea. Am încredere în ancheta Poliției și cred că va ieși la iveală mintea criminală care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoană certată cu legea, a fost doar un instrument într-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice preț să afecteze imaginea Smartfit, după nereușitele legale și mediatice. Am declarat și la Poliție următoarea coincidență tulburătoare: fostul meu angajat, Răzvan Irimescu, m-a amenințat că îmi pune pompierii în cap. Am crezut că se referă la doar la plângerile aberante pe care mi le-a făcut. Pagubele materiale nu contează, însă încep să mă tem pentru familia și pentru copiii mei” a spus Cosmin Șorban, asociatul majoritar Smartfit Timișoara.

Potrivit organelor de anchetă, tânărul incriminat de Sorban nu este certat cu legea, ba mai mult, incendiul de la sauna Smartfit a izbucnit dintr-o grețeală.

Dupa ce a fost acuzat pe nedrept, Răzvan Irimescu a reacționat și el, cum de altfel era și normal.

Incercarea miseleasca a lui Sorban Cosmin prin care doreste sa imi pună in cârca incidentul din incinta Smartfit 1 este doar inca o tentativa nereușită de a ma discredita public. Acesta vrea sa mascheaze propria lui neputinta si vrea sa arunce totul in carca mea. Menționez ca voi uza de toate mijloacele legale pentru a se face dreptate in cazul Smartfit. Acțiunea de astăzi încearcă sa mascheze întreaga inginerie criminala gândită de Sorban Cosmin. Am sesizat atât Primăria Timisoara despre ilegalitatea funcționarii Smartfit 1 însă pana in prezent nu au fost luate nici un fel de măsuri, dimpotrivă, răspunsurile lor indica clar nivelul de corupție la care s-a ajuns prin acțiunile lui  Sorban Cosmin.  Dacă tot se vorbește despre coincidente, ma intreb care din ele este mai evidentă, faptul ca grupul compus din Sorban Cosmin si Han Angela au încercat fără succes sa introducă firma in faliment iar acum încearcă sa distrugă Brandul creat de mine sau aceea ca aceleași persoane sunt cercetate penal intr-un dosar in care s-a si pus in mișcare acțiunea penală in REM? Voi acționa de îndată si voi sesiza organele abilitate (a nu stiu cata oară) in sensul atragerii atenției asupra ilegalităților care se întâmpla in incintele Smartfit sub comanda lui Sorban Cosmin, persoana care este cercetată penal si care a fost suspendată din funcția de administrator printr-o decizie definitiva. Menționez ca unul din motivele suspendării lui din funcția de administrator a fost exact lipsa autorizației de securitate la incendiu in incinta Smartfit1. Reaua si paguboasa administrare a lui Sorban a dus la suspendarea acestuia dar chiar si asa controlul ilegal exercitat asupra societatii si continuarea derularii afacerilor in stil mafiot si nu intr-un cadru legal normal a dus in prezent la incendierea Smartfit 1 si implicit la cauzarea de daune in interesul asociatilor si colaboratorilor. Imi ofer disponibilitatea de a oferi organelor abilitate si reprezentantilor mass-media, orice informație este necesară pentru a se face lumina in acest caz. Voi reveni cu amănunte dupa ce organele de ancheta vor prezenta primele concluzii.” a spus Razvan Irimescu.

Tot scandalul mediatic început și întreținut de Cosmin Sorban are legătură cu un dosar important care are teremen la începutul săptămânii viitoare.

Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here