Previziunea lui Dobra: Lugojul va rămâne fără unele locuri de muncă, iar spațiile verzi și o parcare celebră… în aer

Este previziunea începutului de an a fostului președinte CJT, Călin Dobra, care vede cum „prioritățile administrației din Lugoj sunt interesele primarului Buciu!”

Mai exact este vorba despre faptul că o celebră benzinărie ar putea fi desființată pentru a face loc unei parcări și a unor spații verzi, care însă vor rămâne doar la nivel de vorbe, așa cum sunt multe alte proiecte marca unui primar pe care această slujbă îl depășește…

„Prioritățile administrației din Lugoj: interesele primarului Buciu! Asta înseamnă încetarea asocierii dintre administrația din oraș și MOL România! Sub pretextul parcărilor și spațiilor verzi, pe care le va face în zonă, se aruncă la „gunoi” venituri de peste 200.000 mii lei, care ajungeau în bugetul local, în fiecare an. Veți vedea că, în final nu vor apărea spații verzi și parcare pentru stadion! Chiar dacă domnul primar e în izolare (am aflat cu toții și îi transmit pe această cale sănătate) nu pot să nu semnalez o situație din care lugojenii vor avea de suferit!

Puteți să-i spuneți previziune, dacă doriți. Se pierd locuri de muncă, fonduri importante pentru comunitate, pentru o idee care niciodată nu va fi pusă în practică! Dar cui să-i pese?! Clar nu primarului, pentru că el are alte priorități! Existau și alte variante, precum negocierile, asta doar dacă se aveau în vedere orașul și oamenii lui, dar se preferă modelul „distrugem tot și nu punem nimic în loc”!, spune Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.