Echipa Cassiopeia formată din câțiva elevi de la liceul Grigore Moisil din Timișoara luptă să ajungă la finala Zero Robotics din Boston, SUA, competiție la care s-a calificat, dar la care nu poate ajunge din cauza lipsei banilor.

S-a strâns deja jumătate din suma necesară deplasării însă timpul e scurt, echipa urmând să plece la finalul lunii ianuarie dacă va mai reuși să adune aproximativ 9000 de euro.

Am să solicit Consiliului Local, prin consilierul ALDE Timișoara, Laura Chindriș, să finanțeze această deplasare pentru a susține performațele lăudabile ale tinerilor de la liceul Grigore Moisil. Am citit în presă cum că guvernul ALDE-PSD nu susține tinerii care performează și am învățat că atunci când vii cu orice fel de acuză trebuie să vii și cu o soluție. Drept urmare, consider că cea mai rapidă soluție pentru a rezolva această problemă poate veni de la Primăria Timișoara, în subordinea căreia se și află liceul Grigore Moisil.
Deasemenea, fac apel primarului Robu să convoace ședința de Consiliu Local în săptămâna în curs pentru a putea fi finanțată această deplasare în timp util.
Vreau să menționez faptul că în calitate de deputat, voi analiza posibilitatea întocmirii unei legi care să oblige administrațiile locale să finanțeze performanța tinerilor creativi și talentați”
, spune deputatul ALDE, Marian Cucșa.

Articolul precedent23 de irakieni și sirieni, descoperiți în timp ce încercau să iasă ilegal din țară!
Articolul următorAnexă făcută scrum, într-o gospodărie din Timiș! Pompierii au intervenit de urgență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.