PNL și UNPR au decis din nou duminică: timișenii sunt pe primul loc doar în campaniile electorale iar după alegeri primează doar interesele proprii, interesele electoratului coboarând pe ultimul loc.

Sfidarea, boicotul și aroganța partidului de tip “gașcă” condus de Nicolae Robu, Alin Popoviciu și Dan Popa alături de Ion Răducanu și Titu Bojin din UNPR Timiș au continuat și duminică, așa cum era de așteptat. A doua reuniune de validare a Consiliului Județean Timiș a fost din nou un eșec. Din lipsă de cvorum şedinţa nu a putut avea loc, fiind reprogramată pentru miercuri.

PNL și UNPR Timiș nu s-au prezentat nici a doua oară la ședința de constituire a Consiliului Județean Timiș, în schimb, la constituirea Consiliului Local Timișoara, ALDE Timiș alături de PSD și PMP, deși nu au întrunit o majoritate, s-au prezentat pentru constituire.

Marian Cucșa, secretar coordonator ALDE Timiș cataloghează boicotul celor două formațiuni politice drept un act total lipsit de interes și respect față de electoratul timișean: “ALDE Timiș a dat dovadă de normalitate și respect prezentându-se la constituirea CLT, lucruri pentru care a militat în toată această perioadă și pe care cetățenii le așteaptă de la toate partidele politice. Am înțeles că prima dată a fost o reacție de tip ”consternare” din partea PNL și UNPR pentru că au pierdut majoritatea în Consiliul Județean însă de data aceasta putem cataloga lejer boicotul celor două formațiuni politice drept un act total lipsit de interes și respect față de electoratul timișean. Pentru ei, se pare că timișenii sunt pe primul loc doar în campaniile electorale iar după alegeri primează doar interesele proprii, interesele electoratului coboarând pe ultimul loc! Co-președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, are cel puțin o caracteristică puerilă: nu îi place să accepte că nu poate fi peste tot pe locul 1 și atunci reacționează ca acei copii supărăcioși care nu mai ies din casă când ceva nu le convine”, a transmis Marian Cucșa, secretar coordonator ALDE Timiș.

În plus, acesta spune că “PNL Timiș mizează pe faptul că marea masă a electoratului nu înțelege exact ce se întâmplă și nici cum este afectată  de aceste boicoturi care au ca principal scop rezolvarea intereselor din gașca mai sus menționată”.

Majoriatatea constituită de ALDE Timiș împreună cu PSD și PMP este una solidă și serioasă ce are drept principal scop reprezentarea angajamentelor luate în fața cetățenilor.

Articolul precedentAu început reviziile tehnice a apei calde în mai multe cartiere
Articolul următorPrimul Workshop de Chirurgie Toracică prin Abord Cervical

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.