Sunt tânăr și vreau să îmi dedic energia orașului care m-a crescut și m-a dezvoltat ca adult.

Am demostrat că, prin implicare, seriozitate și dorința de a schimba lucrurile în bine, se poate!

În calitate de deputat, am realizat în ultimii patru ani mai multe legi care vin în sprijinul românilor și aici aș enumera: legea privind #zilele #libere #pentru #părinți, legea #impozit #zero în #horeca, legea privind protecția persoanelor cu handicap, legea privind produsele bio, legea privind susținerea cauzelor de judecată în civil, prin videoconferință, dar și legea ambroziei, o plantă care chiar în această lună face mult rău timișorenilor care suferă de alergii.

Pentru că #Timișoara se află de ani buni în #stagnare la multe capitole, mă simt obligat moral să folosesc experiența acumulată în Parlament, privind lupta pentru interesele cetățenilor, și să #candidez pentru funcția de #primar #al #Timișoarei.

Vin cu o #echipă #tânără, tocmai pentru că timișorenii s-au săturat de vechii politicieni.
Îmi doresc ca Timișoara să fie un oraș care să ne ofere tot ceea ce avem nevoie pentru a rămâne acasă iar pentru asta orașul nostru are nevoie de un #primar #tânăr și #normal.

Articolul precedentProiect european de 1 milion euro la Biled!
Articolul următorTimișorenii au nevoie de un primar tânăr și normal, iar județul Timiș de un conducător care să pună lucrurile în mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.