Republicanii din Timiș și-au depus astăzi candidaturile pentru funcțiile de primar și de președinte al Consiliului Județean, dar și pentru cele de consilieri locali și județeni. Majoritatea listelor e compusă din tineri neimplicați politic până acum.

Candidatul republicanilor pentru Primăria Timișoara este deputatul Marian Cucșa, președinte al Partidului Republican din Timiș. În vârstă de 34 de ani, este cel mai tânăr candidat. La primul mandat a dovedit că este unul dintre cei mai activi parlamentari la nivel național, având nenumărate inițiative importate care s-au transformat în legi. A adus plus valoare în Parlamentul României, cu siguranță va transfera experiența acumulată într-o dezvoltare modernă a Timișoarei și va fi la fel de activ și la primărie.

Deputat Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din Timiș:

 “Sunt tânăr și vreau să îmi dedic energia orașului care m-a crescut și m-a dezvoltat ca adult. Am demostrat că, prin implicare, seriozitate și dorința de a schimba lucrurile în bine, se poate! În calitate de deputat, am realizat în ultimii patru ani mai multe legi care vin în sprijinul românilor și aici aș enumera: legea privind zilele libere pentru părinți, legea impozit zero în HoReCa, legea privind protecția persoanelor cu handicap, legea privind produsele bio, legea privind susținerea cauzelor de judecată în civil, prin videoconferință, dar și legea ambroziei, o plantă care chiar în această lună face mult rău timișorenilor care suferă de alergii.

Articolul precedentMarian Cucșa candidează pentru funcția de primar al Timișoarei!
Articolul următorPMP si-a stabilit candidatii pentru Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.