In calitate de initiator al legii care permite parintilor sa stea acasa, alaturi de copii, atata timp cat unitatile de invatamant sunt inchise, vreau sa amintesc Guvernului ca e nevoie sa dea o noua Ordonanta de Urgenta, pentru ca masura sa fie valabila si dupa ridicarea starii de urgenta.

Consider ca decizia de a pastra scolile si gradinitele inchise si pe mai departe, este una corecta, tinand cont ca nu am scapat de pericol. Dar e important ca in aceste conditii, un parinte sa poata sta cu cei mici acasa.

Desi legea a intrat in vigoare si e deja aplicata, Guvernul este cel care stabileste prin Ordonanta de Urgenta perioada in care parintii beneficiaza de ea. In momentul de fata, legea e aplicabila doar pana la ridicarea starii de urgenta.

Intrucat unitatile de invatamant raman inchise si dupa 15 mai si chiar si conditiile vacantei de vara sunt diferite, cred ca e mare nevoie ca masura sa fie prelungita.

Voi ce parere aveti, dragi parinti?

Articolul precedentVeste excelentă! Au sosit cele 10 ventilatoare performante pentru Secția ATI a Spitalului ”Victor Babeș”
Articolul următorMasti gratuite pentru cei care calatoresc cu autobuzul de la Dumbravita la Timisoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.