Candidații Pro România pentru cele mai importante funcții la alegerile din luna septembrie a acestui an sunt Marius Craina, la Primăria Timișoara, și Adrian Pau, la Consiliul Județean Timiș.

Candidații Pro România sunt oameni cunoscuți, cu o bogată experiență profesională și managerială, respectiv în administrația publică locală, ei reprezentând în acest moment cele mai bune soluții pentru Timișoara și județul Timiș.

Pro România face precizarea însă, că nu intenționează să facă niciun fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană însă, reprezentanții PSD pot să îl susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu”, transmit reprezentanții Pro România.

„Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați – Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiş”, mai spun cei de la Pro România.

Articolul precedentAproape 46.000 de cazuri de coronavirus, în România! Peste 1.100 de infectări noi în ultimele 24 de ore
Articolul următorCe probleme trateaza mezoterapia faciala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.