Filiala județeană a Alianței Liberalilor și Democraților devine tot mai atractivă pentru tinerii care au performanțe în diferite domenii de activitate și care își doresc să se implice în proiecte și programe menită să schimbe modul în care se face politică în România.

Este cunoscut deja faptul că ALDE Timiș a început o schimbare radicală de la instituirea în fruntea organizației a președintelui Marian Cucșa care are doar 30 de ani.  Noua echipă a început să atragă tot mai mulți tineri, profesioniști în domeniile lor și care doresc să se implice în comunitate pentru a genera o stare de mai bine pentru timișoreni și nu numai. Întreaga echipă este coordonată de secretarul coordonator Alin Gubandru (34 de ani), iar Organizația de Femei este condusă de Lidia Laction (36 de ani).

Zilele trecute a decis să întărească echipa de tineri din ALDE Timiș și Marius Giurisici, campionul național și câștigătorul Cupei Europei la raliu, un tânăr de 23 ani. Marius ne spune că: “Deși politica și sportul aparent nu au nicio legătură, nu este chiar așa. Dacă sportivii nu sunt reprezentați cu interes în politică, atunci să nu ne așteptăm la performanțe. Sportul nu se poate face pe stomacul gol, iar echipamentele și antrenamentele, indiferent de domeniu, sunt costisitoare. Deci, consider că dacă ne-am apleca mai mult și asupra acestei categorii de tineri, România ar putea câștiga mult la imaginea pe care o are în străinătate. Acesta este principalul motiv pentru care am decis să mă implic de la această vârstă în politică: pentru colegii mei, pentru mine, pentru toți sportivii ce doresc să facă performanță”.

La rândul său, Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș se arată mulțumit de faptul că tot mai multi aleg ALDE Timiș: “Nu poate decât să mă bucure când văd astfel de tineri activi și implicați, care au dovedit deja că sunt buni în domeniile lor, iar acum doresc să facă ceva mai mult. Îi urez bun venit lui Marius și îl voi sprijini cu tot ceea ce este nevoie pentru a reuși să-și atingă atât obiectivele sportive, cât și pe cele politice. Marius este un tânăr ambițios, orientat înspre obiective, iar asta mă face să am încredere în potențialul lui de dezvoltare”.

În septembrie 2016, Marius Giurisici a câștigat pentru prima dată în cariera sa Cupa Europei Centrale la Raliuri de Îndemânare și Orientare, competiție desfășurată în mod tradițional la Satu Mare. ”A fost una dintre cele mai mari performanțe ale carierei mele, un sentiment unic să cânte imnul României pentru prima dată după mult timp în Europa!”, ne-a spus Marius.

De când a preluat conducerea filialei ALDE Timiș, Marian Cucșa a încurajat intrarea în partid a tinerilor și a specialiștilor în diferite domenii: profesori universitari, medici, oameni de afaceri, economiști. Acesta face un apel la adresa tinerilor și le recomandă să intre în politică pentru a veni cu un suflu nou, cu  energie și viziuni noi, pentru a putea propune și genera acea schimbare pe care românii o doresc.

Marian Cucșa este cel mai tânăr candidat din Timiș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. De asemenea, este cel mai tânăr lider de filială ALDE din țară.

 

Articolul precedentDănuț Dincă dă semne de recuperare! În câteva săptămâni poate fi externat
Articolul următorO fetita de opt ani a fost violata in centrul Timisoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.