Marş pe role şi biciclete, împotriva drogurilor, la Timișoara!

Tinerii sunt invitaţi să participe în acest sfârșit de săptămnă la un marş pe role şi biciclete, pentru a vedea alternativele sănătoase de petrecere a timpului liber! Marșul este unul împotriva drogurilor și va avea loc duminică de la ora 10.30. 

Marşul pe role şi biciclete se va desfăşura în Timişoara, pe traseul: Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu) – Bd. Take Ionescu – Punctele Cardinale – Bd. Take Ionescu – Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu).

Marşul antidrog este organizat cu susţinerea Clubului Rotary Timişoara Cetate, care promovează, alături de mai multe instituţii, campania ”Stop Joc. Stop Drog” – un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri. În cadrul acestui proiect au fost achiziţionate 30 de perechi de ochelari care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale. Astfel că tinerii vor avea ocazia să-i incerce pentru a vedea senzațiile ce le provoacă cele două vicii.

Evenimentul este organizat de Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, Clubul Rotary Timişoara Cetate, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş și Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Poliţia Rutieră Timiş.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here