Zeci de saloane de înfrumusețare din Timișoara, amendate pentru diverse nereguli!

Polițiștii locali au desfășurat o acțiune amplă de verificare a saloanelor de coafură și înfrumusețare, iar amenzile au curs și ele.

În Timișoara sunt 149 societăți comerciale care prestează astfel de servicii, iar 123 dețin acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, în timp ce 26 societăți comerciale nu dețin acest acord.

Societățile au fost verificate dacă respectă legislația în vigoare, însă au fost constatate o serie de nereguli în ceea ce privește vizarea anuală a acordului, neafișarea acestuia sau neconcordanțe între orarul aprobat și cel afișat.

Astfel, polițiștii locali au încheiat 52 de procese verbale de constatare a contravențiilor în valoare totală de 17.100 lei.  De asemenea, în cazul societăților depistate cu nereguli, s-a dispus intrarea în legalitate de îndată.

Societățile care nu dețin acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale emis de Primăria Municipiului Timișoara, cât și cele la care au fost constatate nereguli din punct de vedere comercial vor fi reverificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here