Mărturie mincinoasă a elevei „hărțuite” de administratorii jocului Balena Albastră

Incredibil ce a făcut o elevă din Timișoara. Pentru a-și convinge părinții să-i cumpere un nou telefon mobil, aceasta a inventat o poveste cutremurătoare. Fata a povestit familiei și presei că ar fi fost amenințată și șantajată, prin intermediul telefonului mobil, de către administratorii unui joc online, Balena Albastra, care împinge copiii spre tragedie.

Reportajul publicat în exclusivitate de DIGI 24 a fost ca un semnal de alarmă pentru părinți și alți copii, însă s-a dovedit că minora din Timișoara a mințit.

La data de 19 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, în urma publicării articolului mai sus menționat, s-au sesizat și au demarat verificări pentru a stabilii circumstanțele producerii incidentului.“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că incidentul nu a avut loc, minora simulând întreaga întâmplare cu scopul de a-și convinge părinții să-i achiziționeze un alt telefon mobil”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

(Foto Digi 24)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here