Mașină căutată de autoritățile din Danemarca, depistată de polițiștii de frontieră timișeni

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat în vama Jimbolia o mașină căutată de autăritățile din Danemarca. Mașina era condusă de o tânără de 23 de ani din Timiș, care a declarat că a cumpărat mașina fără a ști că aceasta este căutată de autorități.

”În data de 10.06.2018, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o tânară, cetaţean român în vârstă de 23 de ani, domiciliată în județul Timiș, la volanul unui autoturism marca Citroen C5. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Danemarca din data de 05.03.2018”, spun polițiștii de frontieră.

Tânără în cauză a declarat polițiștilor că a obținut autoturismul de la un cetățean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

(sursa foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.