Poliţia, în acţiune! A fost razie noaptea trecută pe străzile din Timişoara

Acţiune de amploare noaptea trecută, a poliţiştilor timişoreni! Oamenii legii au verificat 26 de societăți comerciale și au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 50.000 lei.

„Noaptea trecută, între orele 22.00 – 06.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, spun poliţiştii.

Au fost legitimate 785 de persoane şi verificate peste 370 de autovehicule. În urma controalelor au fost aplicate 176 de amenzi, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor este de 51.455 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul poliției 16 persoane pentru verificări suplimentare.

La activități au participat Gruparea Mobilă de jandarmi, lucrători ai I.S.U. Timiș și polițiști criminaliști.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here