Polițiștii locali din Timișoara au mari bătăi de cap cu mașinile abandonate pe domeniul public. Numai în ultima săptămână ei au identificat 23 de astfel de autoturisme, pe care le-au ridicat și le-au depozitat pe platforma din Calea Șagului.

Poliția Locală acționează zilnic pentru identificarea locațiilor în care se află autovehicule abandonate și fără stăpân, un sprijin important fiind primit din partea cetățenilor care au sesizat acest aspect de fiecare dată când au observat autovehicule abandonate pe domeniul public. De asemenea, polițiștii locali au avut în vedere în această perioadă și căruțele care circulă pe străzile orașului fără a avea autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara și care constituie un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic„, explică polițiștii locali din Timișoara.

Din acest punct de vedere, ultima perioadă a fost una liniștită. De teama sancțiunilor, căruțașii au evitat străzile Timișoarei. Însă nu toți. Unul dintre ei s-a încumetat să circule prin oraș, fiind prins de polițiști.

Omul a rămas acum fără atelaj, care a fost ridicat de angajații Poliției Locale și dus la depozitul din Calea Șagului.

Articolul precedentO mulțime de SURPRIZE, la ediția din acest an a FEST – FDR
Articolul următorOpt copii i-au pus pe jar pe polițiștii de frontieră! Ce au făcut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.