Opt copii i-au pus pe jar pe polițiștii de frontieră! Ce au făcut?

0
65

Polițiștii de frontieră din vestul țării au făcut în urmă cu puțin timp, o nouă descoperire.

Este vorba despre un grup de migranți care a încercat să intre în România. Ineditul îl reprezintă faptul că cei mai mulți dintre ei erau copii.

“În jurul orei 10.30, aceștia au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Vrani, 12 cetăţeni străini (4 adulți și 8 copii). Deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, polițiștii de frontieră le-au dus la sediul instituţiei pentru cercetări. În cadrul verificărilor, s-u stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Irak, adulţii având vârste cuprinse între 32 şi 39 de ani, iar minorii între 1 și 14 ani. La cercetări, adulții  au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România și intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, transmite Poliția de Frontieră Timișoara.

În acest caz, polițiștii de frontieră au deschis dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

De asemenea au anunţat autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here