Măsură de ultimă oră! Liceul în care învață cei doi elevi depistați cu coronavirus, închis la începutul săptămânii viitoare

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit astăzi, după ce doi elevi din aceeași școală au fost depistați pozitiv la COVID 19. S-a luat decizia suspendării cursurilor la unitatea școlară, pentru moment, în perioada 9-11 martie. Decizia a fost luată pentru igienizarea generală a întregii unități de învățâmânt.

De menționat că, la clasa unde au fost pozitivați cei doi elevi, cursurile rămân suspendate pe o perioadă de 14 zile.

Tot în cadrul ședinței s-a stabilit ca Inspectoratul Școlar Timiș, să convoace o întâlnire cu toți directorii de școli din județ, pentru a le solicita să doteze toate unitățile de învățâmânt cu materiale dezinfectante. În plus, de luni, ISJ Timiș va face controale în toate unitățile de învățământ din județ pentru a vedea dacă au fost dotate cu materialele dezinfectante.

De asemenea, Instituția Prefectului Județul Timiș a trimis tuturor primăriilor și Consiliului Județean Timiș o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziția materialelor dezinfectante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here