Măsuri de ordine publică pe stadionul Dan Păltinişanu

Foto BI 26

Echipa de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara va fi sâmbătă pe „poziții” pentru a asigura buna desfăşurare a partidei de fotbal pe Stadionul Dan Păltinişanu. Astfel, 50 de jandarmi vor avea grijă ca meciul FC RIPENSIA TIMIŞOARA – FC ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA să se desfăşoare în condiţii civilizate, fără evenimente care ar putea perturba ordinea publică.

Meciul dintre cele două echipe timişorene se va disputa începând cu orele 16.00, iar accesul spectatorilor în tribune se va face de la ora 14.00.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenelor sportive. Se recomandă evitarea consumului de alcool,  precum şi implicarea în conflicte de orice natură care pot genera acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here