titu-bojin-

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a scăpat de controlul judiciar. Tribunalul Timiș i-a dat câștig de cauză liderului CJT. Magistrații au decis vineri ca social-democratul să fie cercetat în stare de libertate în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu.

Liderul CJ Timiș era sub control judiciar în luna decembrie a anului trecut trecut, în același dosar în care consilierul județean Marcel Mihoc a fost arestat preventiv. „În baza art.213 alin.6 C.p.p. raportat la art.212 alin.3 C.p.p. admite plângerea formulată de inculpatul B.T.. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de inculpatul B.T. prin ordonanța nr.139/P/2014 din data de 11.12.2014 a DNA – Secția de Combatere a Corupției”, se arată pe site-ul oficial al Tribunalului Timiș.

Vă reamintim că Titu Bojin era suspectat de abuz în serviciu. Președintele Consiliului Județean Timiș ar fi direcționat fonduri către mai multe primării din județ pentru finanțarea unor contracte pe care edilii le aveau cu o firmă deținută de un apropiat de-al lui Bojin. Din informațiile anchetatorilor se pare că Marcel Mihoc ar fi intermediat toată “afacerea”.

Articolul precedentMăsuri de ordine publică pe stadionul Dan Păltinişanu
Articolul următorAutoritățile desfășoară controale mixte de prevenire în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.