Material lemnos confiscat de jandarmii timișeni. Prinși în timp ce tăiau mai mulți copaci

Au fost prinși în timp ce tăiau mai mulți copaci dintr-o pădure din apropiere de Lugoj. Vorbim despre doi bărbați depistați de jandarmii timișeni.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit, duminică după-amiază, în urma unei sesizări din partea unor cetăţeni, care au indicat faptul că în zona împădurită Hezeriş – Valea Lungă, din apropierea municipiului Lugoj, se taie lemne ilegal. La faţa locului au fost identificate două persoane care au tăiat cu un motoferăstrău şi un topor, mai mulţi arbori nemarcaţi silvic.

Prejudiciul produs a fost evaluat de un specialist silvic la aproximativ 2,5 m3, material lemnos de esenţă cer şi carpen, care a fost predat în custodie Ocolului Silvic Lugoj.

Jandarmii au dispus reţinerea în vederea confiscării a tractorului şi a remorcii folosite pentru transport, a materialului lemnos şi a bunurilor folosite la săvârşirea contravenţiei. În cauză s-a solicitat Direcţiei Silvice Timişoara, calcularea pagubei produse, urmând ca ulterior să fie aplicată o sancţiune contravenţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here