Meci de TOTUL sau NIMIC! Miercuri, Romania – Elevtia, la Paris

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, marți, într-o conferință de presă susținută la stadionul ”Parc des Princes” din Paris, că atât România, cât și Elveția pot câștiga meciul programat miercuri la EURO 2016.

”Trebuie să fim realiști, este un meci pe care ambele echipe îl pot câștiga. Din cei 23 de jucători din lotul Elveției, 18 joacă în campionate puternice, în Germania, Anglia, Franța, Italia. Este o echipă cu mare experiență, iar din 2004 a participat la toate turneele finale majore și sunt convins că va fi un meci dificil”, a declarat Iordănescu.

”Avem viitorul în față, totul depinde de națională și sper ca băieții să repete jocul bun cu Franța, pentru că obiectivul FRF este ieșirea din grupe”, a subliniat selecționerul.

”După meciul cu Franța, am avut mult de lucru cu refacerea fizică și mentală a jucătorilor. Sperăm să vedem în meciul de mâine că am reușit. Am făcut o partidă bună cu Franța, cu momente foarte bună, dar și cu momente mai puțin bune. În startul celor două reprize ne-am creat oportunități, dar a trebuit să recunoaștem că Franța a câștigat”, a mai spus Iordănescu.

”Am deja primul ‘unsprezece’ conturat și, în funcție și de antrenamentul oficial, în noaptea asta vom lua și decizia finală. Un antrenor trebuie să prindă cea mai bună inspirație pentru a aliniat cea mai bună echipă”, a conchis Iordănescu.

Elveția vine după ce a învins Albania cu scorul de 1-0, în primul său meci din Grupa A la EURO 2016, în timp ce România a pierdut în fața echipei gazdă, Franța, cu 1-2.

România va întâlni echipa Elveției în al doilea său meci din Grupa A, miercuri, de la ora 19,00 (ora României), pe stadionul ”Parc des Princes” din Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here