Urmărire ca în filme la Poliția de Frontieră Moravița. Vezi ce a făcut o șoferiță de 60 ani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa – I.T.P.F. Timişoara au urmărit în trafic o șoferiță care nu a respectat legea. Aceasta a plecat la volanul maşinii personale, după ce i s-a adus la cunoştiinţă că nu are acest drept.

Polițiștii efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Ieri, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, o femeie în vârstă de 60 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiş, ca şofer al unui autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că poliţa de asigurare obligatorie RCA a autoturismului este expirată din data de 08.06.2016, neavând astfel drept de circulaţie pe drumurile publice din România. Ca urmare, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare precum şi plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, fiind informata cu privire la faptul ca, pana la remedierea situatiei, autoturismul nu are drept de circulatie pe drumurile publice.

După aproximativ jumătate de oră, poliţiştii de frontieră au observat că femeia s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat din incinta Punctului de Trecere a Frontierei Moraviţa, fără a avea aplicate plăcuţe de înmatriculare. O patrulă din cadrul S.P.F. Moraviţa a plecat în urmărirea autoturismului, reuşind să îl oprească la aproximativ 300 m de ieşirea din localitatea Moraviţa.

Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here