Au trecut mai bine de doi ani de la moartea arhitectei Anca Petrescu, iar familia ei a decis să caute vinovaţii. Medicii din cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Timișoara au primit acasă citații. Ei sunt informați că trebuie să se prezinte la poliție pentru a fi audiați. Aceștia trebuie să dea declarații în procesul deschis de familia arhitectei Anca Petrescu.

Patru milioane de euro pentru daune morale cere familia arhitectei Casei Poporului. Potrivit conducerii Spitalului Județean, aproape 70 de persoane au fost chemate la poliție pentru a fi audiate ca martori.

Reamintim, în urma unui accident rutier, produs în 2013, în drum spre Timişoara, arhitecta Anca Petrescu a ajuns în comă la spitalul din oraş. Eforturile medicilor au făcut ca femeia să-şi revină aproape miraculos, însă la scurt timp situaţia ei s-a înrăutăţit din nou după ce ar fi contractat un microb intraspitalicesc, fie de la Timişoara, fie de la Spitalul Floreasca din Capitală unde a ajuns ulterior, susţin membrii familiei, care au decis ca după doi ani de la tragedie să deschidă un proces care să demonstreze malpraxisul.

Familia acesteia susține că femeia ar fi putut fi salvată, dacă reprezentantii celor două unități sanitare ar fi comunicat mai bine, motiv pentru care au acționat în instanță.

(Foto: www.ziuaveche.ro)

Articolul precedentCățel salvat de ISU Timiș dintr-un canal
Articolul următorNaționaliștii au intrat oficial în lupta pentru Timișoara sub steagul lui Vlad Țepeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.