Partidul România Unită şi-a lansat oficial la Timişoara candidaţii pentru alegerile locale din acest an. Lista PRU pentru Consiliului Judeţean Timiş este deschisă de Claudiu Chelu, un militant pentru o transparenţă maximă în administraţia publică.

Pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara din partea PRU a intrat în luptă revoluţionarul anticomunist Liviu Băcană, preşedintele Asociației 16 Decembrie 1989. În cadrul conferinţei de presă au fost prezentaţi şi preşedintele organizaţiei judeţene a PRU, Marius Claici şi preşedintele Organizaţiei Municipale Timişoara a PRU, Bogdan Popa, vechi activist naţionalist în mai multe asociaţii identitare. Acesta va candida la alegerile din vară pe listele PRU pentru un loc în Consiliul Local Timişoara. “PRU este în prezent cea mai activă formaţiune politică naţionalistă din România, militând activ în ultimele luni împotriva politicilor sinucigaşe ale Uniunii Europene în privinţa invaziei imigranţilor musulmani, fenomen periculos cu care s-ar putea confrunta şi oraşele şi satele din judeţul Timiş, vestul ţării devenind o zonă de tranzit pentru fluxul migraţionist din Orientul Mijlociu”, transmite Bogdan Popa, preşedintele Partidul România Unită – Organizaţia Municipală Timişoara.

PRU şi-a asumat şi un discurs justiţiar radical în concordanţă cu simbolul oficial al partidului, chipul voievodului legendar Vlad Ţepeş suprapus peste hotarele României Mari.

Articolul precedentMedici cu renume de la Spitalul Județean vor fi audiaţi în cazul arhitectei Casei Poporului
Articolul următorSorin Grindeanu confirmat oficial de conducerea PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.