Meniu de sărbătoare pentru pacienții de la Spitalul Municipal

meniu pacienti Spitalul Municipal

La Spitalul Municipal din Timișoara, în aceste zile bolnavii fără restricții alimentare vor avea un meniu specific de sărbători.

În prima zi de Crăciun aceștia vor primi la micul dejun ceai, margarină si cârnaţi. La prânz, pacienții se vor putea înfrupta din sarmale în foi de varză cu mămăligă și friptură din pulpă porc, nu înainte de a primi ciorbă de curcan cu legume.

La cina vor servi salam, margarină,ou fiert,telemea,ceai, portocale și supliment oncologic-piept pui.

Pentru pacienții care au restricții alimentare se vor pregăti în ziua de Crăciun meniuri în funcție de recomandările medicilor.Astfel, ei vor avea parte de ceai,margarină,crenvurşti. Pentru masa de prânz vor servi ciorbă de curcan cu legume, piure de cartofi cu friptură din piept de pui, salată de sfeclă și cozonac.

Seara, masa constă în parizer, margarină, ou fiert,brânză vaci,ceai,portocale, napolitane. Supliment oncologic-pulpa pui.

Sâmbătă, 26 decembrie, bucătăresele au pregătit la micul dejun ceai,margarină și pate, iar la prânz ciorbă de legume cu perişoare, piure de cartofi cu friptură din pulpă porc, salată de varză și ca desert, cozonac. La cină, pacienții vor servi cârnaţi,margarină,ou fiert,telemea,portocale, napolitane, ceai.Supliment oncologic-pulpă pui.

Pentru pacienții cu restricții alimentare, la micul dejun se va servi ceai,margarină,crenvurşti. La prânz, aceștia vor gusta din ciorbă de legume cu perişoare, piure de cartofi cu friptură de vită, salată de sfeclă și cozonac. Pentru cina este pregătit parizer,margarină,ou fiert,brânză vaci,portocale, napolitane, ceai.

Deocamdată, meniul pentru Revelion nu a fost încă stabilit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.