Polițiștii Secției Regionale de Transporturi Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de furt calificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În noaptea de 08/09.11.2022, în jurul orei 00:10, bărbatul a pătruns într-un compartiment al trenului care circula pe ruta Timișoara-Arad și profitând de faptul că cele două persoane, care se aflau în compartiment, dormeau, le-a sustras cele două telefoane mobile, care se aflau pe măsuță, nesupraveghate, cauzând un prejudiciu de 7000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției Regionale de Transporturi Timișoara, bărbatul a fost identificat și depistat în Timișoara și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 13.11.2022, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Articolul precedentCum să alegi rezervorul potrivit pentru vasul de toaletă?
Articolul următorSe închide Transalpina şi Transfăgărăşanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.