Mii de articole pirotehnice, confiscate de jandarmi, la Timișoara!

Peste 4000 articole pirotehnice care urmau să fie comercializate în municipiul Timișoara, au fost depistate de echipaje din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Pe timpul unei acțiuni ce a avut loc miercuri, în zona Iosefin, a fost depistat un bărbat de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul Timișoara, care avea asupra sa 1960 articole pirotehnice.

Alți doi bărbați, cu vârsta de 33 respectiv 34 de ani, domiciliați în județul Timiș, au fost depistați joi, 19 decembrie a.c., în aceeași zonă, pe timpul unei acțiuni desfășurate în colaborare cu Direcția Regională Vamală Timișoara. Asupra acestora au fost găsite 2080 articole pirotehnice.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 actualizată, „efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice” constituie infracţiune, fapt pentru care jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Întreaga cantitate de articole pirotehnice oferite spre comercializare ilicită, a fost ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here