Camera de Comerț din Timiș, noi oportunități de afaceri pe tărâm american!

Astăzi reprezentanții CCIAT au semnat un acord de colaborare cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC) privind deschiderea reprezentanței CCIAT la New York și a reprezentanței RABC la Timișoara.

Semnatarii parteneriatului au fost, președintele executiv al CCIA Timiș, Florica Chiriță și președintele RABC, Ștefan Minovici. Acesta din urmă este și liderul comunității tomânești din SUA și susținător activ al intereselor României la Washinton.

”Pentru prima oară în 22 de ani, de când avem deschis acest birou avem o entitate care să fie reprezentată de către o grupare de specialiști care pot reprezenta aproape fiecare domeniu de industrie din Statele Unite. Avantajul este că vorbim aceeași limbă, engleză-americană, răspundem la telefon la orele de lucru americane, putem să avem întâlniri la sala noastră de conferințe, practic CCIAT va funcționa ca și când există deja la New York, nu prin corespondență, nu prin telefon, ci cu adevărați oameni și specialiști în domenii economice” a spus Ștefan Minovici, președintele cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC), la Timișoara.

O delegației a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a participat în perioada 7-17 noiembrie, la o misiune economică multisectorială în Statele Unite ale Americii, la New York și Miami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here