Mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate la Socol  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au descoperit şi confiscat 1.990 pachete de ţigări de contrabandă, pe care doi cetăţeni români intenţionau să le introducă ilegal în ţară pentru a le comercializa pe raza localităţii de domiciliu.

Ieri, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Socol, judeţul Caraş Severin, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropierea liniei de frontieră, două persoane care transportau spre interiorul tarii mai multe colete voluminoase. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul sectorului care a reţinut persoanele în cauză, asupra lor fiind depistate șapte colete învelite in folie de culoare neagră ce conțineau țigări.

tigari contrabanda

Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări, iar in urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni români, în vârstă de 21 respectiv 27 de ani, cu domiciliu pe raza judeţului Caraş Severin. De asemenea, în cele 7 colete poliţiştii de frontieră au găsit cantitatea de 1.990 pachete de ţigări, de diferite mărci de provenienţă Serbia. Bărbaţii au declarat că au achiziţionat ţigările de la doi cetăţeni sârbi, cu intenţia de a le valorifica pe raza localităţii de domiciliu.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârâşirea infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale  ce se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here