Milioane de euro investiti in drumuri la Sacalaz!

In ultimii ani in comuna Sacalaz multe lucruri nu au putut fi realizate din cauza ca actualul edil Ilie Todasca nu avea majoritate in consiliul local unde multe proiecte bateau pasul pe loc. Se pare insa ca noii alesi locali au inteles ca este nevoie ca localitatea lor sa se dezvolte.

In prezent la Sacalaz dar si la Beregsau Mare si Mic se lucreaza la foc continuu gratie unor proiecte castigate pe fonduri europene.

“ Chiar daca avem un buget bunicel nu putem realiza toate investitiile pe care le doresc oamenii din fonduri proprii. Am incercat sa obtinem bani pe toate caile iar revent am aflat ca din opt proiecte depuse pe PNDR am castigat sapte iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure”, a declarat Ilie Todasca.

La Sacalaz vor ajunge in perioada imediat urmatoare 4,5 milioane de euro care vor fi investiti in infrastructura. Cu toate acestea edilul din Sacalaz spune ca banii sunt insficienti si va apela si la bani din bugetul local pentru modernizarea a 20 de kilometri de drumuri care vor costa aproximativ 2,5 milioane euro.

Tot la capitolul infrastructură rutieră, vor fi investiţi bani şi din fonduri europene. Mai exact, prin PNDR se vor moderniza drumurile din cartierul Florilor, investiţie pentru care Primăria Săcălaz a câştigat un proiect în valoare de un million de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here