Ne bucură faptul că în urma intervenției la nivel guvernamental făcută de către Ministrul Secretar de Stat Alexandru Mutruc lucrurile încep să se miște în sensul bun în Timiș în problema depozitului ecologic de la Ghizela. După întâlnirile avute săptămâna trecută cu Ministrul Secretar de stat Stana Iulian de la Ministerul Mediului și cu conducerea centrală a companiei RETIM, respectiv cu directorul general Radu Merica, toți factorii de decizie din domeniu merg săptămâna aceasta la Ghizela pentru discuții pe tema poluării cu levigat.

Nu contează că eu am fost primul care s-a interesat la nivel central de ce se întâmplă la Ghizela. Important este că se face ceva. În întâlnirea avută cu domnul director general Radu Merica la București, am stabilit să facem o vizită la fața locului săptămâna aceasta pentru a arăta transparență totală față de toți factorii implicați”, a spus Ministrul Secretar de Stat Alexandru Mutruc.

Pe de alta parte, reacția autorităților județene ne demonstrează încă o dată că am făcut bine că “am trecut peste capul lor” și am discutat cu factorii de decizie de la București în această problemă. “Este trist că doar după ce colegul meu Ministrul Secretar de stat Alexandru Mutruc s-a implicat la nivel guvernamental la București, autoritățile județene și locale au decis să facă ceva în acestă problemă. Oricum, e foarte puțin ce fac – au invitat toată presa și toți parlamentarii la o vizită la Ghizela, vizită bătută în cuie de Ministrul Alexandru Mutruc cu directorul general Radu Merica. Întreb retoric poate, de ce nu au făcut ceva înainte de implicarea noastră, a PMP Timiș? De ce întotdeauna la nivel local se mișcă lucrurile doar dacă intervine cineva la București? Lucrurile aceastea se schimbă din 27 septembrie 2020, după alegeri, când vom scăpa odată de guvernarea de stânga de la Consiliul Județean Timiș ” a adăugat Cornel Sămărtinean, deputat PMP de Timiș și candidat la președinția Consiliului Județean Timiș.

Articolul precedentUn nou record negativ! 60 de decese, în ultimele 24 de ore! Alte 1.053 de persoane s-au infectat
Articolul următorConcursul „Politehnica prin ochii mei”, o provocare pentru elevi, studenți, cadre didactice și absolvenți ai UPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.