Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a ajuns la Timișoara, unde s-a întâlnit cu antreprenorii timișeni. 

Ștefan Radu Oprea a stat de vorbă cu reprezentanții celor mai mari companii din zonă, pentru a asculta problemele cu care se confruntă.

Totodată a fost constituit un Consiliul Consultativ Economic la nivelul Județului Timiș, ce are ca scop creșterea dialogului dintre administrație și antreprenori, precum și colaborarea în accesarea fondurilor nerambursabile în domenii eligibile și de interes reciproc.

”Este un lucru extraordinar realizat astăzi, acesta de constituire al Consiliului Consulttiv de Afaceri pentru că avem nevoie de dialog cu mediul de afaceri. Lucrul acesta nu trebuie să rămână o formă fără fond, el trebuie să continuie pe proiecte specifice. Deja am notat câteva teme care răspund nevoilor reale al mediului de afaceri de aici din județul Timiș. Am discutat despre problema forței de muncă, care este una acută aici în Timiș. Am prezentat partenerilor noștri de dialog și am prezentat măsurile concrete pe care le ia Guvernul în acest sens”, spune ministrul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea.

 

Articolul precedentDeputații de Timiș care reprezintă minoritățile naționale, în vizorul PRO România
Articolul următor,,Ziua Pensionarilor”, marcată la Timișoara, la început de octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.