Ministrul Turismului, la Timișoara! A semnat cu protocol de colaborare cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost prezent astăzi la Timișoara unde a semnat un protocol de colaborare cu Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Bogdan Trif spune că Timișoara este deja promovată la târgurile de turism naționale și internaționale, însă trebuie făcută o promovare mult mai ”agresivă”, ținând cont că se apropie momentul 0.

”Am lansat invitația autorităților publice locale, ca în perioada următoare să ne întâlnim la București cu ministrul Transporturilor, ministrul Culturii, astfel încât să ne asigurăm că totul este pus la punct în 2021 când Timișoara va fi capitală culturală europeană. Este important ca după 2021 să știți să profitați la maximum de faptul că ați fost Capitală Culturală Europeană și să aduceți mai mulți turiști în Timișoara. Vă urez succes, și vă asigur că veți avea parte de tot sprijinul nostru. Am început deja acțiunile de promovare, și la târgurile internaționale de promovare turistică a României, Timișoara a fost prezentată ca și Capitală Culturală Europeană. Nu trebuie să ne oprim însă doar la stadiul acesta de promovare ci trebuie să avem o strategie ”agresivă” de promovare, în sensul bun al cuvântului, cu siguranță va fi un succes și Timișoara și România vor profita la maxim de acest eveniment”, spune ministrul Turismului, Bogadan Trif.

”Semnarea acestui acord cu Ministerul Turismului este foarte important pentru că Timișoara Capitală Culturală Europeană nu este doar un proiect cultural, ci este menit să atragă turiști pentru Timișoara și pentru regiune. Prin semnarea acestui parteneriat vom beneficia de prezența la târguri naționale și internaționale, unde vom putea să promovăm Timișoara Capitală Culturală Europeană și județul Timiș, dar și regiunea. Spun asta pentru că știți deja că proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană este un proiect al orașului, dar reprezintă și România. Timișoara va avea și un centru de arte, știință și tehnologie, Multiplexity care va fi un punct de atracție pentru artiști și specialiști în domeniul IT din România și din străinătate, și cu siguranță prin evenimentele care vor avea loc acolo vom reuși să atragem turiști și grație acestui parteneriat”, spune Simona Neumann, director Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here