Minor cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, reținut de polițiști

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza municipiului Timișoara.

Potrivit oamenilor legii, la data de 2 aprilie, tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Timișoara, profitând de faptul că acesta nu se afla asigurat și avea cheile în contact, iar ulterior l-ar fi condus pe drumurile publice deși nu poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul era urmărit național, fiind dispărut dintr-un centru de plasament situat pe raza municipiului Lupeni, județul Hunedoara. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 martie, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracție,într-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras produse în valoare de 5000 de lei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt calificat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here