Teme de interes în parteneriatul administrația vamală – mediul de afaceri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Direcţia Regională Vamală Timişoara, în colaborare cu AEO FORUM – prima asociaţie a Operatorilor Economici Autorizaţi din România, organizează o sesiune de discuţii privind „Principalele prevederi legislative vamale în 2017”.

Evenimentul va avea loc în data de 20 aprilie, de la ora 10, la sediul CCIAT, Sala C.E.D.O. Seminarul îşi propune trecerea în revistă a celor mai importante schimbări aduse în legislaţia vamală și este susținut de specialişti și experți în domeniu.

Direcția Regională Vamală Timișoara va prezenta: aplicarea vămuirii centralizate la nivel naţional, și va prezenta Simona Şelariu, consilier superior BRV – DRV Timişoara; Operatorul economic autorizat (AEO), prezentat de Carmen Goia, consilier superior SSCV – DRV Timişoara; Aplicarea simplificărilor în declararea mărfurilor,care va fi prezentat de Anişoara Bîrsan, inspector vamal superior BVI Timiş și Marius Băzăvan, inspector vamal asistent BVI Timiş.

AEO FORUM va prezenta beneficiile aduse companiilor, prezentate de Marius Gaiță, preşedinte AEO FORUM.

La eveniment va fi prezent și Gabriel Moldovan, director executiv Direcția Regională Vamală Timișoara. Termenul de înscriere la seminar este până la 19 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here