Misiune economică timișeană în Turcia – WIN EURASIA Metalworking

Firmele timișene sunt invitate la o misiune economică în Turcia. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking.

Acțiunea va vea loc în perioada 9 – 12 februarie 2017. Termen limită de înscriere este 20 ianuarie 2017.

Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt: prelucrarea materiilor prime şi semifinite; prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi; prelucrare foi metalice; formare, asamblare, separare, sudare; tratamente de suprafaţă; măsurarea şi controlul calităţii. De asemenea, secţiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive,  Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor.

Detalii despre expoziţie sunt disponibile pe: http://www.win-metalworking.com.

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: trei nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here