Misiune economică timișeană în Turcia – WIN EURASIA Metalworking

Firmele timișene sunt invitate la o misiune economică în Turcia. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking.

Acțiunea va vea loc în perioada 9 – 12 februarie 2017. Termen limită de înscriere este 20 ianuarie 2017.

Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt: prelucrarea materiilor prime şi semifinite; prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi; prelucrare foi metalice; formare, asamblare, separare, sudare; tratamente de suprafaţă; măsurarea şi controlul calităţii. De asemenea, secţiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive,  Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor.

Detalii despre expoziţie sunt disponibile pe: http://www.win-metalworking.com.

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: trei nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.