Mobilizare de forțe după ce o fata de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai!

Accidentul s-a intamplat in această după amiază in Arad! O fată de 12 ani a fost prinsă sub roțile unui tramvai, in timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Se pare că fata era atentă la telefon și nu a văzut tramvaiul.

”Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 3 echipaje pentru salvarea unei fete de 12 ani prinsa sub tramvai. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare. A fost decupata o parte a tramvaiului. Subofițerii au întrat sub tramvai cu o targa lopata, au fixat victima și aceasta a fost scoasa în viata și predata către echipajul SMURD. Intervenția a durat aproximativ 15 minute”, transmit reprezentanții ISU Arad.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au deschis o anchetă.

”Din primele cercetări la fața locului, colegii mei au stabilit faptul că azi, in jurul orei 15,00, o femeie de 46 de ani, din localitatea Turnu, in calitate de vatman, a condus un tramvai pe Bd. Revoluției, în direcția P-ța Drapelului, iar în dreptul trotuarului pietonal din stația de tramvai „Teatru” a acroșat o minoră de 12 ani, care, în calitate de pieton s-a angajat în traversarea liniei de tramvai pe culoarea roșie a semaforului. În urma incidentului a rezultat rănirea gravă a minorei”, spun reprezentanții IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here