Moderatoarea Televiziunii Facebook Primăria Timișoara utilizată pe post de… suport pentru telefonul mobil al lui Nicolae Robu

Spread the love

Situație comică astăzi la sediul PNL Timiș! Una dintre “jurnalistele” de la Televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara a  fost utilizată pe post de… suport pentru telefonul mobil la conferința de presă a co-președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

Ca de obicei, edilul a venit pregătit cu telefonul său performant și cu suportul pentru acesta, cu scopul de a transmite live pe rețeaua de socializare conferința de presă. A încercat de câteva ori să monteze telefonul în suport, însă fără folos. Astfel că i-a venit ideea să o folosească pe Daniela Știr pe post de suport al telefonului mobil. Timp de o oră, aceasta a ținut ustensila în mână, întrucât conferința de presă la care au participat Nicolae Robu și Dan Popa, copreședinții PNL Timiș, să poată fi transmisă în direct pe Facebook.

Reamintim, Daniela Știr a fost angajată în martie 2015 în Primăria Timișoara, pe postul de inspector de specialitate la Serviciul Relaţii Locale, Naţionale şi Internaţionale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here