Modificări în programele de circulație ale curselor școlare și cele metropolitane

STPT anunță introducerea unor modificări, începând cu data de luni, 10 octombrie, în programele de circulaţie operate, atât pe liniile şcolare, cât şi pe cele metropolitane.

Astfel, are loc prelungirea traseului liniei şcolare S1 Calea Aradului – G. Moisil până pe strada Ştefan Pecopiu la intersecţie cu strada Tristan Tzara. Se va folosi staţia de capăt “Tristan Tzara”. Totodată, se va introduce pe acest traseu, staţia “Consiliul Europei” – sensul de deplasare spre Tristan Tzara, Tot pe traseele școlare are loc prelungirea traseului liniei S12 Aleea Ghirodei – Liceul T. Shakespeare până la staţia “Giraţie Pod Ghiroda”, situată pe strada Victoria, intersecţie cu strada Egretei (după pod). Totodată, se va modifica traseul de retur către zonele de domiciliu, cu plecare din staţia de capăt de linie “Piaţa Traian”, aferentă Liceului W. Shakespeare, iar apoi, va ajunge la staţia “Radio Timişoara” aferentă Liceului J.L. Calderon. Implicit, se vor modifica şi orele de plecare din staţia “Piaţa Traian” la 13:00, 14:01, 15:02, 16:03, respective, staţia “Radio Timişoara” la 13:08, 14:09, 15:10, 16:11,
De asemenea, STPT anunță o modificare în ceea ce privește cursa cu plecare din staţia “Traian Grozăvescu”, de la orele 14:00, aferenta liniei M36Timişoara – Sânmihaiu Român, va avea inclusă în programul de circulaţie, staţia “Benzinarie Sânmihaiu Român”. După orele 14:00, se vor modifica şi orele de plecare pentru celelalte curse care vor putea fi consultate pe site-ul www.stpt.ro şi actualizate în staţiile liniei M36,
Programul de circulaţie aferent liniei M44 Timisoara – Dudesti Noi se va modifica, după cum urmează: cursa cu plecare din staţia “Bastion” de la orele 13:00, devine 12:30; cursa cu plecare din staţia “Bastion” de la orele 22:00, devine 22:30.
Mai are loc și modificarea programului de circulaţie aferent liniei M37 Timişoara – Parţa, după cum urmează: introducerea unei curse cu plecare din staţia “Traian Grozăvescu” la ora 09:36 şi cu plecare din Parţa la ora 11:40, anularea cursei cu plecare din staţia “Traian Grozăvescu” de la ora 19:23; cursa cu plecare din staţia “Traian Grozăvescu” de la ora 20:11, devine ora 19:45.
STPT aplică modificări ale programului de circulaţie aferent liniei M51 Timişoara – Pădureni: cursa cu plecare din staţia “Traian Grozăvescu” de la ora 09:19, devine ora 11:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here