Luni, în jurul orei 2, ISU Banat a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Cenad.

Au fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunelor Cenad și Dudeștii Vechi.

La sosirea echipelor de intervenție s-a constatat că incendiul a izbucnit la nivelul unei anexe, extinzându-se la casa cu mansardă.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp din anexă și 300 mp la nivelul locuinței. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier, bunuri electrice și electrocasnice depozitate la mansardă, acoperișul pe structură din lemn și învelitoare din tablă.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Pompierii au reușit salvarea parterului locuinței și doi porci din gospodărie.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit, la nivelul anexei care adăpostea camera tehnică.

Articolul precedentDouă premii naționale „Bursele ANIS” pentru cercetătorii UVT
Articolul următorUVT inaugurează „Institutul de cercetări avansate de mediu – ICAM”, un centru al tehnologiilor de vârf și al angajamentului în serviciul protejării mediului înconjurător

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.