UVT inaugurează „Institutul de cercetări avansate de mediu – ICAM”, un centru al tehnologiilor de vârf și al angajamentului în serviciul protejării mediului înconjurător

Comunitatea academică a Universității de Vest din Timișoara vă invită joi, 23 noiembrie 2023, ora 10, pentru a participa la evenimentul de inaugurare a spațiului Institutului de cercetări avansate de mediu (ICAM) al UVT, situat pe strada Popa Șapcă, nr. 4C, realizat în cadrul proiectului: „Institutul de cercetări avansate de mediu – ICAM”, care a beneficiat de o finanțare nerambursabilă în valoare de 28.466.129 lei.

Momentul inaugural va avea loc în prezența laureatei Premiului Nobel pentru Pace, Nadia Murad, care va deveni membră a comunității academice a UVT în cadrul festivității de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al UVT de la ora 10.30, prima festivitate de acest fel desfășurată în noul spațiu, la care vă așteptăm să participați.

La festivități va participa rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, oficialitățile invitate, cadre universitare și studenți, cercetători și alți invitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.