Moș Crăciun și-a anunțat vizita la Timișoara! Când se va întâlni cu cei mici?

Moș Crăciun ajunge la Târgul de Crăciun de la Timișoara, organizat în centrul orașului!

Și pentru a-i anunța pe cei mici ce trebuie să facă pentru a primi cadouri, Moșul le-a trimis o scrisoare, pe care o redăm integral mai jos.

Dragii Moşului,
Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aştept scrisorile voastre, dragi copii.
În seara de 21 decembrie, la ora 18.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timişoara, în sania mea trasa de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi pentru copiii care au fost cuminţi tot anul.
Invitaţia de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani .
Cei mici, care nu ştiu s ăscrie, pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.
Scrisorile le primesc până în data de 17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!
Vreau să le mulţumesc celor care m-au ajutat ca aceste daruri să ajungă la voi: Primăria Municipiului Timişoara, UPC Romania, Coca-Cola România şi SALVO.
Cu dragoste,
Moş Crăciun

În data de 21 decembrie, de la ora 17, programul artistic va fi deschis de fanfara Vidu Band, urmată de Teatrul Merlin, care va prezenta “O poveste de iarnă”, spectacol ce va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.

Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 17 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here