Serbarea Crăciunului, la CCIAT! Când are loc evenimentul?

Camera de Comerț Timiș organizează și anul acesta Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă ”SERBAREA CRĂCIUNULUI”! Acesta va avea loc în perioada 13 – 17 decembrie.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, articole din piele și blană, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, articole hand-made, produse alimentare, dulciuri de casă, cosmetice, produse de igienă și sănătate, aranjamente și cadouri tradiționale pentru Moș Crăciun.

”Serbarea Crăciunului își va deschide porțile peste puțin timp, mai precis va avea loc la CRAFT, în perioada 13-17  decembrie. Și anul acesta aducem peste 60 de firme din întreaga țară care vor fi prezente cu ultimele noutăți din domeniul confecțiilor pentru femei și bărbați, marochinărie, confecții din blană, confecții din piele. Dorim de asemenea să aducem în atenția publicului vizitator că un număr mare de expozanți sunt prezenți cu bijuterii de tot felul, de asemenea avem standuri cu cosmetice, produse naturale și standuri cu aranjamente și decorațiuni specifice Crăciunului. Sunt prezente și firme care aduc hăinuțe, jucării și dulciuri pentru copii. Un număr important de companii ne vor bucura cu produse tradiționale specifice pentru cumpărături, pentru masa de Crăciun. Este vorba de produse de la țară, tobă, caltaboș, păsări proaspete, ouă, mezeluri de casă”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul târgului.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here