Motivare de la medic pentru consilierii județeni absenți la ședințele CJT

Consilierii județeni din Timiș care au lipsit de la primele două ședințe de plen trebuie să aducă motivare de la doctor, prin care să explice absența lor. Șeful Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu le-a prezentat aleșilor o adresă de la Instituția Prefectului prin care li se solicită motivarea absenței de la primele două ședințe, cele de constituire. Adresa este venită de la Asociația Pentru Dezvoltarea Priorităților Locale Timiș.

Consilierii județeni aleși pe lista PNL (14) și UNPR (trei) au lipsit la primele ședințe de constituire ale Consiliului Județean Timiș, întrucât aveau speranța creării unei noi majorități.  Astfel, în adresa inițiată de Asociația Pentru Dezvoltarea Priorităților Locale Timiș și înaintată de Instituția Prefectului Timiș i se cere fiecărui consilier județean absent la ședințele din 23 iunie, respectiv 26 iunie, motivația și dovada că absența a intervenit din cauza unei boli care a necesitat spitalizare sau a făcut imposibilă prezența, a unei deplasări în străinătate în interes de serviciu sau a unor evenimente de forță majoră, conform Legii 215/2001, art. 31, alin.5.

Consilierii județeni care trebuie să aducă motivare sunt: Sorina Ciurlea, Marian Vasile, Nicolae Bitea, Mihăiță Bojin, Cosmin Costa, Tiberiu Lelescu, Liviu Borha, Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Adrian Ștef, Adrian Pășcuță, Dan Ion Sarmeș (grupul PNL), iar de la UNPR: Titu Bojin (pentru o ședință), Nicolae Oprea, Viorel Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.