Noi modalităţi de plată a taxelor pentru paşapoarte şi permise de conducere

0
350

Gata cu drumurile la CEC. Taxele pentru paşapoarte şi permise de conducere se pot achita prin mai multe metode, anunta Prefectura județului Timiș. M.A.I. diversifică modalitățile de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere. Acestea pot fi achitate prin Internet Banking, virament bancar, mandat poștal sau în numerar. Plata în numerar a acestor servicii nu se mai face prin casieriile CEC Bank.

Cod de identificare fiscală al Instituției Prefectului Județul Timiș: 5049900.

Pentru plata taxelor, conturile IBAN deschise de Instituția Prefectului Județul Timiș la Trezoreria Municipiului Timișoara sunt:

* pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Timiș: RO21TREZ621502601X022261

* pentru Serviciul Public Comunitar Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Timiș: RO38TREZ621502602X022262

Pe documentul de plată vor fi înscrise CNP-ul și numele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, codul IBAN (conturile indicate mai sus, în funcție de serviciul solicitat), codul de identificare fiscală a Instituției Prefectului Județul Timiș, suma și tipul de documente pentru a cărui contravaloare se încasează plata.

Actele și sumele necesare sunt publicate pe pagina de internet a Instituției Prefectului Județul Timiș – Servicii Comunitare.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here