Noi modalităţi de plată a taxelor pentru paşapoarte şi permise de conducere

Gata cu drumurile la CEC. Taxele pentru paşapoarte şi permise de conducere se pot achita prin mai multe metode, anunta Prefectura județului Timiș. M.A.I. diversifică modalitățile de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere. Acestea pot fi achitate prin Internet Banking, virament bancar, mandat poștal sau în numerar. Plata în numerar a acestor servicii nu se mai face prin casieriile CEC Bank.

Cod de identificare fiscală al Instituției Prefectului Județul Timiș: 5049900.

Pentru plata taxelor, conturile IBAN deschise de Instituția Prefectului Județul Timiș la Trezoreria Municipiului Timișoara sunt:

* pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Timiș: RO21TREZ621502601X022261

* pentru Serviciul Public Comunitar Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Timiș: RO38TREZ621502602X022262

Pe documentul de plată vor fi înscrise CNP-ul și numele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, codul IBAN (conturile indicate mai sus, în funcție de serviciul solicitat), codul de identificare fiscală a Instituției Prefectului Județul Timiș, suma și tipul de documente pentru a cărui contravaloare se încasează plata.

Actele și sumele necesare sunt publicate pe pagina de internet a Instituției Prefectului Județul Timiș – Servicii Comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here